Hoera, Baby & Bubbels bestaat 1 jaar

Gepubliceerd op 7 maart 2022 om 11:44

Op 1 Maart 2021 ging onze webshop online en stonden onze eerste producten op de site. Baby en Bubbels was toen een feit. Een droom waar we hard aan gewerkt hadden en die eindelijk van start kon gaan. En wauw, wat een jaar. Wat hebben we veel geleerd en wat zijn we dankbaar voor al jullie bestellingen.

Benieuw hoe Baby & Bubbels is ontstaan en wat er allemaal gebeurd is het afgelopen jaar?

Je leest het in deze blog!  

Het ontstaan van Baby & Bubbels

Zoals sommige wel weten ben ik al jaren kapster. Een job die ik met heel veel plezier doe. Maar in mijn achterhoofd had ik altijd een beetje de droom om ooit een webshop te starten. En ik wist ook al met wat. Badproducten! Liefst in alle geuren en kleuren. Niet de gewone shampoo en zeep, maar leuke, aantrekkelijke bruisballen, zeepjes, showerfoams, geschenksets,...

 

Maar het bleef steeds bij een droom. Want wij hadden beiden onze job, het huishouden,  altijd druk in de weer. Tot er ineens het welgekende corona opdook. Ik mocht ineens mijn werk als kapster niet meer uitoefenen. In totaal 7 maanden niet mogen werken!!!

Maar.., de positief ingestelde persoon die ik ben, greep deze kans om eindelijk die droom waar te maken. Mijn vriend moest ik niet overtuigen. Vanaf het moment dat ik mijn idee aan hem vertelde, stond hij er meteen mee achter en steunde mij in mijn gekke idee! 

Dromen, Durven, Doen!

Wat er toen gebeurde hadden we alleen maar van kunnen dromen. Jullie wisten massaal de webshop te vinden. 

Ik weet nog het gevoel als die 1ste bestelling kwam. Mijn hart maakte een sprongetje. En dat doet het na een jaar nog steeds bij elke bestelling. 

 

Naast de badproducten hebben we ook snel uitgebreid met speelgoed, schoolartikelen, thema geschenken en zoveel meer.

Met 2 kinderen die maar al te graag de nieuwste producten uitkiezen en testen, is dit zeker een pluspunt voor onze webshop. 

We hebben veel geleerd met vallen en opstaan. Maar door al de leuke en lieve support van jullie allemaal, blijven we met veel liefde en plezier werken aan onze webshop.

Dikke, dikke merci! Zonder jullie zouden wij niet kunnen doorgaan.

 

Wij hopen dat jullie ons ook het komende jaar weer zullen vinden. We zijn ondertussen al druk bezig met de Moederdag en einde schooljaar collectie. En er staat deze maand nog zoveel leuks op de planning om onze 1ste verjaardag te vieren, dat we niet kunnen wachten om jullie weer te voorzien van allemaal geweldige dingen! 

Volg zeker onze facebook pagina om niets te missen!

 

Veel liefs,

Debby & Glenn

Reactie plaatsen

Reacties

Dany
2 jaar geleden

Je bent heel goed bezig !