Baby & Bubbels bestaat 2 jaar

Gepubliceerd op 19 februari 2023 om 13:51

Met deze foto is het 2 jaar geleden allemaal begonnen!

 

Op 1 maart 2021 was dit de start van ons ondernemers avontuur. Onze droom van een webshop werd werkelijkheid. Maanden op voorhand al druk bezig, maar die dag was toch speciaal. De dag dat we online gingen!

 

Ik ga jullie niet terug vervelen met hoe alles is begonnen. Voor wie dit wel graag wil lezen. Neem een kijkje op onze blog

"Hoera, Baby & Bubbels bestaat 1 jaar"

 

 

 

Die 2 jaar zijn al voorbijgevlogen. En we zijn zo dankbaar dat we op die 2 jaar al enorm zijn mogen groeien. Met vallen en opstaan staan we ondertussen waar we nu zijn. 

Vaste waarde op onze webshop

Dat zijn toch wel onze bruisballen. De prachtige bath bombs van Bomb Cosmetics waren 1 van onze eerste artikelen op de webshop. En tot op de dag van vandaag zijn ze nog altijd 1 van de populairste dingen die besteld worden. Ondertussen hebben we al meer dan 30 verschillende bruisballen gehad. Ieder met zijn eigen kleur en geur. Thema's als kerstmis, zomer, halloween,... waren er allemaal bij. En we gaan blijven uitbreiden. SPANNEND!

Nieuwtjes

De laatste maanden zijn er weer heel wat nieuwtjes bij gekomen! De absolute topper is toch de magnetische tekentafel. We waren echt overrompeld door jullie enthousiasme. Niet normaal hoeveel keer deze in jullie bestelling zat.  

Social media

We hebben ook de kaap bereikt van +2500 volgers op onze FB pagina! Super bedankt hiervoor en leuk dat jullie met velen ons avontuur willen volgen op de verschillende social media kanalen. Moest je ons nog niet volgen dan altijd welkom natuurlijk!

Klik op de icoontjes hierboven om er rechtstreeks naartoe te gaan.

Terugkijkend op de afgelopen 2 jaar wil ik vooral al onze lieve klanten, volgers en anderen die ons een warm hart toedragen ontzettend bedanken! Zonder jullie was Baby & Bubbels nooit geworden wat het nu is. Jullie hebben ons een ontzettend leuk bedrijf gegeven, en dat zorgt ervoor dat wij ons werk geweldig leuk vinden. Jullie zijn geweldig!!

Op naar alle volgende jaren!

-xxx-

Veel liefs

Debby & Glenn

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.